Nosztalgia Étterem Panzió
ÉTLAP
X.01-III.31.
LEVESEK:
Gazdag húsleves 650.-
Alföldi gulyás 850.-
Halászlé 1.100.-
PÖRKÖLTEK:
Pacal pörkölt 1.100.-
Csülök pörkölt 850.-
FRISSEN SÜLTEK:
Duna menti tűzdelt pecsenye, forgatott burgonyával 1.650.-
Öreghegyi Jó falatok 1.250.-
Sajttal-sonkával töltött karaj 1.100.-
Tejszínes - gombás szűzérmék ..........................................1.250.-
Ínyenc csirke mell ................................................................1.100.-
Májjal töltött csirke mell .......................................................1.100.-
Juhtúróval töltött csirke mell ................................................1.100.-
Csirke mell csíkok Orly módra ...........................................1.100.-
HALÉTELEK:
Orly harcsafilé ....................................................................1.250.-
Rántott ponty filé 1.000.-
VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK:
Rántott sajt 900.-
Rántott karfiol 800.-
Juhtúróval töltött gomba 900.-
KÖRETEK:
Fűszeres hasábburgonya 450.-
Főtt burgonya 400.-
Burgonya krokett 450.-
Rizibizi 400.-
SALÁTÁK:
Bolgár saláta 450.-
Káposztasaláta 350.-
Kovászos uborka 350.-
Idény saláta, öntettel 550.-
Csípős bogyiszlói paprika 350.-
DESSZERTEK:
Nosztalgia palacsinta 600.-
Ízes – kakaós - fahéjas palacsinta 350.-
Gundel palacsinta 600.-